Koop nu: Geleisuiker met xylitol 2,5 kg
Verdorie, de jam wil niet meer! Maar dat is soms ook best lastig! Dan is het eeuwig heen en weer totdat je de juiste verhouding hebt gevonden tussen het fruit en de zoete inmaaksuiker... En natuurlijk komt iedereen ineens op het idee om zelf jam te maken. Er is dus vaak een gapende leegte in de schappen van de supermarkt als het gaat om het bewaren van suiker. Klinkt dat bekend? Niet met KoRo! Want met onze confituursuiker met xylitol in de voordelige grootverpakking van 2,5 kg, is je fruitig-zoete confituur gegarandeerd een succes. Zonder toegevoegde geraffineerde suiker en 100% veganistisch! Wacht niet langer en koop nu de confituursuiker met xylitol van KoRo! Op uw plaatsen, klaar, jammen!
Plantaardige inmaaksuiker zonder geraffineerde suiker
Wij van KoRo zouden ons niet zijn als onze inmaaksuiker geen kleine twist had. Moet inmaaksuiker per se geraffineerde suiker bevatten? Wij hebben geprobeerd, getest en geëxperimenteerd om tot een duidelijke conclusie te komen: Nee! Jam maken met xylitol werkt ook perfect en heeft zelfs een paar voordelen! Xylitol is een suikervervanger die ook bekend staat als berkensuiker, maar meestal wordt gewonnen uit maïskolven. Het heeft min of meer dezelfde zoetkracht als suiker en ziet er precies hetzelfde uit, maar heeft ongeveer 40% minder calorieën per 100 gram*. Bovendien heeft het, in tegenstelling tot kokosbloesemsuiker en stevia, geen vreemde smaak. Dit maakt xylitol ideaal voor koken en bakken in plaats van geraffineerde suiker. Dat heeft ons overtuigd! Maar wees voorzichtig: Bij overmatig gebruik kan de suikervervanger een laxerend effect hebben.
Gebruik inmaaksuiker voor jam
Aardbeien, bosbessen, vlierbessen, kweeperen, kersen, pruimen & co. - de zomer is fruitseizoen! Maar je wilt niet alleen van deze vruchten vers van de boom genieten, maar ze ook in voorraad hebben voor de winter? We zullen je vertellen hoe! Je kunt namelijk van al deze fruitsoorten heerlijke jam, gelei of marmelade maken met behulp van inmaaksuiker met xylitol. Meng eerst 1,5 kg fruit naar keuze met 500 g xylitolverduurzamingssuiker in een steelpan en kook gedurende 3 - 4 minuten. Giet het hete mengsel in gekookte potten, sluit onmiddellijk af en laat 10 minuten op het deksel staan. Je hebt het hele jaar door fruitig-zoet genot! Wij vinden de zoete spread trouwens bijzonder lekker op boekweit-speltbroodjes, als topping voor luchtige speltpannenkoeken of in gevulde Peanut Cups.
Geleisuiker met Xylitol kopen
Ideaal om jam mee te maken, het perfecte evenwicht tussen fruitig en zoet en alleen gezoet met xylitol - het laat niets te wensen over, toch? Breng een stukje zomer in de winter met je zelfgemaakte aardbeien-, aalbessen- en kweeperenjam en geniet het hele jaar door van de fruitig-zoete smaak van vers fruit! Wie kan zelfgemaakte jam weerstaan? Koop de confituursuiker met xylitol nu online bij KoRo in de praktische 2,5 kg grootverpakking en kom nooit meer confituursuiker tekort in de keuken! Waar wacht je nog op? Krijg zelf de smaak te pakken en geniet van je zelfgemaakte jam met xylitol!
*per 100 g, in vergelijking met geraffineerde suiker (400 kcal /100 g)
Gemiddelde waarde | per 100 g |
---|---|
Voedingswaarde (in kj/kcal) | 234 / 976 |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 96 g |
waarvan suikers | 0 g |
Voedingsvezels | 1.6 g |
Proteïne | 0 g |
Zout | 0 g |
Productnummer: | GELIE_001 |
---|---|
Herkomst | China |
Herkomst (verwerking) | China |
Inhoud: | 2.5 kg |
Fabrikant | KoRo |
EAN/GTIN | 4260718295792 |
Gegevens | Specificatie |
Allergie-informatie | Uitleg sporenindicatie |
Levering | Levertijd buiten Duitsland |
Bedrijf |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Bewaaradvies | Bewaren op een koele, droge plaats uit de buurt van licht. |
Ingrediënten | Zoetstof: xylitol; geleermiddel: pectines; zuurteregelaar: citroenzuur |
Kruisbesmetting | Kan sporen bevatten van GLUTEN, SOJA, SCHAALVRUCHTEN, SESAM en LUPINE. |
THT | 15.02.2024 |
Verkoop beschrijving | Tafelzoetstof op basis van xylitol voor het geleren van vruchtenpasta's, met zoetstoffen |

Pinda en amarant crème met jam
Pinda amaranth crème met jam, een geweldig recept idee dat een zoet gebruik van amaranth voor u maakt voor de verandering!

Jam van drakenfruit met chiazaden
De rode drakenvrucht is niet voor niets zeer populair: hij smaakt het zoetst van alle pitayas en is een absolute blikvanger. Vandaag is het een jam!

Maak zelf jam
Marmelade selber machen – Obstverwertung und eine schöne Geschenkidee.
Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld
Alle informatie zonder garantie!