Groene vegan pesto 180 g
€ 3,50*
Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten
Direct beschikbaar, levertijd 5-6 dagen
Koop nu: Groene vegan pesto 180 g
Je komt uitgehongerd thuis na een stressvolle dag op het werk of op de universiteit en je maag knort luid. Nu nog lang in de keuken staan om iets te koken? Geen denken aan! Alweer iets bestellen? Te duur! Een snelle oplossing is nodig, en die hebben we nu voor je: onze veganistische Pesto Verde is de perfecte oplossing als je maag harder rommelt dan het laatste technoconcert. Gewoon de pot openen, de pasta koken en de twee combineren. In een mum van tijd wordt een heerlijk gerecht tevoorschijn getoverd dat de Italiaan in de buurt niet beter kan klaarmaken. Koop nu veganistische groene pesto en heb altijd een gourmetoplossing voor noodgevallen bij de hand. Iets lekkers klaarmaken kan zo makkelijk zijn!
Pesto Verde - wat is dat?
Wil je een beetje Italiaanse les? "Verde" betekent "groen". Onze Pesto Verde dankt zijn naam aan de ingrediënten die hem zijn kleur geven - in dit geval 31% Italiaanse basilicum. Voeg wat zonnebloemolie, cashewnoten, tofu, pijnboompitten, een beetje knoflook en een snufje zout toe en je hebt een volle smaak. Maar nu terug naar de vraag wat pesto eigenlijk is. Pesto komt uit Bella Italia en is een ongekookte, pasteuze saus die meestal bij pasta wordt geserveerd. De eerste traditionele pesto werd reeds in 1863 gemaakt en zou afstammen van een Romeinse kruiden- en kaassaus of een middeleeuwse variant zijn van een standaard Romeinse kruiderij. De bekendste variant is waarschijnlijk "pesto genovese", die naast basilicum ook pijnboompitten en Parmezaanse kaas bevat. Rode pesto smaakt ook heerlijk en is ook verkrijgbaar in onze winkel. Het wordt "Pesto rosso" genoemd want rosso = rood. De aromatische saus krijgt zijn kleur van sterke tomatenpuree. Als kers op de taart wordt meestal kaas toegevoegd aan de pesto pastagerechten. Voor de veganistische versie, raden we pittige gistvlokken aan.
Heerlijke recepten met pesto
Pesto und Pasta gehören zusammen, wie Max und Moritz. Aber wer glaubt, Pesto schmeckt nur zu Spaghetti, Tortellini, Penne und Co., der bzw. die irrt sich! Hast Du schonmal Pesto zu Kartoffeln gegessen, Deine Pizza oder Deinen Salat damit verfeinert, es auf Brot geschmiert oder in der Lasagne genossen oder vielleicht Hähnchen-Gerichte damit veredelt? Wenn nicht, wird es höchste Zeit! Es gibt unzählig viele Varianten, das grüne Wunder einzusetzen. Auch zu Lachs, im Dip oder sogar im Hefezopf findet Pesto Verwendung. Wie?! Hefezopf ist doch süß, denkst Du Dir. Stimmt, aber auch die herzhafte Hefe-Variante ist definitiv einen Versuch wert. Wir haben noch mehr Ideen für Dich: Schonmal von der Pesto-Blume gehört? Nein, sie wächst nicht in Nachbars Garten, sondern ist ein richtiger Party-Kracher! Aus Mehl, Hefe, Wasser, etwas Salz und Öl fertigst Du zuerst einen Teig an, teilst diesen in drei Teile und rollst alle Teile rund aus. Dann bestreicht Du den ersten Kreis mit unserem grünen Pesto, legst den zweiten Kreis darauf, streichst wieder Pesto darauf und legst den dritten Kreis on top. Schneide die “Torte” nun in gleich große Stücke und drehe die einzelnen Stücke ein, bis eine Blumenform entsteht. Im Internet findest Du das Ganze auch nochmal bildlich.Pesto en pasta horen bij elkaar zoals Max en Moritz uit het sprookje. Maar als je denkt dat pesto alleen lekker is met spaghetti, tortellini, penne en dergelijke, dan heb je het mis! Heb je ooit pesto met aardappelen gegeten, je pizza of salade ermee verfijnd, het op brood gesmeerd of in lasagne verwerkt of er misschien kipgerechten mee verfijnd? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! Er zijn talloze manieren om dit groene wonder te gebruiken. Pesto wordt ook gebruikt bij zalm, in dipsausjes of zelfs in gistvlechten. Hoe? Gistvlecht is zoet, zoals je denkt. Dat is juist, maar de hartige gistversie is zeker het proberen waard. We hebben nog meer ideeën voor je: Ooit gehoord van de pestobloem? Nee, hij groeit niet in de tuin van de buren, maar is een echte unicum voor je feest! Maak eerst een deeg van bloem, gist, water, een beetje zout en olie, verdeel het in drie delen en rol ze allemaal uit. Bestrijk vervolgens de eerste cirkel met onze groene pesto, leg de tweede cirkel erop, bestrijk opnieuw met pesto en leg de derde cirkel erop. Snijd de "taart" nu in stukken van gelijke grootte en draai de afzonderlijke stukken tot ze een bloemvorm vormen. je kan ook een foto van het geheel op het internet vinden.
Bestel Veganistische Pesto Verde van KoRo online
In tegenstelling tot conventionele pesto, is onze Pesto Verde veganistisch! Wij hebben het verfijnd met tofu en voor jou beschikbaar gesteld in een potje van 180 g. Of je er nu pasta, je rucolasalade of andere recepten mee wilt verfijnen - de groene pesto is een alleskunner. Het smaakt zowel warm als koud lekker en komt ook je brood ten goede. Eenmaal geopend, moet je je pesto binnen 10 dagen opgebruiken, maar met zoooo veel receptideeën, moet dat geen enkel probleem zijn. Bestel nu veganistische Pesto Verde en laat het gemakkelijk bij jou thuis bezorgen. Je Italiaanse flair op het balkon is al in zicht.
Gemiddelde waarde | per 100 g |
---|---|
Voedingswaarde (in kj/kcal) | 2099 / 509 |
Vetten | 51 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.7 g |
Koolhydraten | 6.6 g |
waarvan suikers | 1.3 g |
Voedingsvezels | 1.2 g |
Proteïne | 5.3 g |
Zout | 2 g |
Productnummer: | PESTO_001 |
---|---|
Herkomst | Italië |
Inhoud: | 0.18 kg |
Fabrikant | KoRo |
EAN/GTIN | 4260335836804 |
Gegevens | Specificatie |
Allergie-informatie | Uitleg sporenindicatie |
Levering | Levertijd buiten Duitsland |
Bedrijf |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Bewaaradvies | Bewaren bij kamertemperatuur, niet in het licht. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 10 dagen consumeren. |
Ingrediënten | 31 % Italiaanse basilicum, zonnebloemolie, CASHEWNOTEN, olijfolie, TOFU (water, SOJA), zout, pijnboompitten, knoflook, antioxidant: ascorbinezuur; zuurteregelaar: citroenzuur. |
Kruisbesmetting | Kan sporen bevatten van PINDA'S, WALNOTEN, PISTACHENOTEN. |
THT | 05.05.2024 |
Verkoop beschrijving | Groene pesto met basilicum |
Pers & wederverkopers | Zakelijke foto's downloaden |

Volkoren Spelt Fusilli met Pesto-Soja Room Saus
Pasta is een klassieker. In dit recept verfijnen we onze volkoren spelt fusilli met een fijne veganistische pesto-soja roomsaus.

Risotto met walnoten
Walnoten zijn een echte allrounder en zijn geschikt als snack voor tussendoor, als vulling en om elk recept pittiger te maken. Maar niet alleen hele walnoten...

Dipsaus recept met feta en olijven
Een romige spread met een tomaat-olijf toets.
Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld
Alle informatie zonder garantie!
Aanmelden
Super vergelijkbaar met traditionele pesto!
Uitstekende veganistische pesto, zeer vergelijkbaar met de traditionele
te testen met pasta
Een veganistische pesto om voor te sterven. Pesto die smaakt
Ik raad het aan!
Zeer goede smaak en uitzonderlijke waarde voor uw geld!
Ist ca.
Smaakt goed voor ons
Je recommande
Heerlijk in pasta. Tweede keer dat ik het koop
Top
Veel goede ingrediënten, dus een must als het snel moet
Moet je in huis hebben
Erg lekker, je kunt de goede ingrediënten bijna proeven
Je recommande
Uitstekend.