🗓 03-05-2021 👤 Samira Raymann

Chocolade minidonuts

Heerlijke donuts voor alle chocoladefans!

Chocolade minidonuts

Ingrediënten

Porties: - +

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte) en vet een donutplaat in met kokosolie.

Stap 2

Maak eerst het lijnzaadei door een eetlepel fijngemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels warm water.

Stap 3

Meng in een kom de kokosbloesemsuiker, kokosyoghurt, kokosolie en vanillepoeder.

Stap 4

Meng in een andere kom de bloem, cacaopoeder, bakpoeder, baking soda en zout.

Stap 5

Meng de natte ingrediënten met de droge ingrediënten, voeg het lijnzaadei toe en meng goed - het beslag zal erg dik zijn.

Stap 6

Giet het beslag in de donutholtes en bak ze 10 minuten in de oven.

Stap 7

Laat ze afkoelen en bereid het glazuur door de chocoladedruppels samen met de kokosolie te smelten boven een bain-marie.

Stap 8

Doop de bovenkant van de donuts in het glazuur en versier met de toppings van je keuze.

Bijpassende producten