🗓 18-12-2020 👤 Katharina

Kokosnoot ballen

Deze heerlijke balletjes met een verfijnde kokossmaak doen denken aan Raffaelo. Maar gelukkig zijn deze gezonder...

Kokosnoot ballen

Ingrediënten

Porties: - +

Bereiding

Stap 1

Doe de kokosolie, kokosboter, cashewboter en 30 g kokosvlokken in een pan en verwarm tot alles gesmolten en homogeen is (niet aan de kook brengen).

Stap 2

Haal de pan van het vuur en voeg de agavesiroop toe en meng.

Stap 3

Zet de pan ongeveer 30 minuten in de koelkast tot hij koud is en de consistentie stabieler wordt.

Stap 4

Nu kun je de pot, inclusief het koude deeg, uit de koelkast halen en kleine balletjes vormen met je handen.

Stap 5

Voeg aan elk balletje een amandel toe en rol het balletje vervolgens door de rest van de geraspte kokos.

Bijpassende producten