🗓 06-06-2018 👤 Sarah Manceau

Kokospap

Kokospap

Kun je kokos niet weerstaan? Wij ook niet! Voor dit recept gebruiken we het in al zijn vormen: kokospuree, kokosmeel, kokosschaafsel en kokosmelk. Na het proeven van je pap, zal je het gevoel hebben dat je naar de eilanden bent gevlogen!

Ingrediënten

Voor twee personen:

Toppings :

Bereiding

Snijd eerst de abrikozen en dadels in kleine stukjes.
Giet de kokosdrank in een steelpan, verwarm door en voeg de havermout toe.
Laat ongeveer 5 minuten op een laag vuur sudderen.
Voeg dan de abrikozen, dadels, kokosmeel en kokosschaafsel toe. Je kunt meer melk toevoegen als dat nodig is.
Verdeel de pap over twee kommen en voeg de frambozen, een halve banaan en toppings naar keuze toe.
Eet smakelijk!

Veel dank aan Susanne voor het delen van dit heerlijke recept met ons. Als je nog meer inspiratie wilt, neem dan zeker een kijkje op haar instagram account!
Instagram: greensusn

Bijpassende producten