"Tofu smaakt nergens naar", "Tofu smaakt altijd hetzelfde" - iedereen die dat zegt heeft geen idee! Het is waar, tofu is zeer neutraal van smaak, maar juist daarom heb je veel verschillende manieren om je tofu te verwerken en op smaak te brengen. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. We hebben twee heerlijke ideeën voor je over hoe je je tofu gemakkelijk zo kunt bereiden dat het echt lekker smaakt!
Hak eerst de gember, ui en knoflookteen fijn en doe ze in een kom met de rest van de ingrediënten en meng alles door elkaar.
Snijd vervolgens de tofu in kleine blokjes en voeg die toe aan de marinade (onze tip: knijp het overtollige water uit de tofu voordat je hem gebruikt, zodat hij lekker knapperig wordt als je hem bakt).
Zet de kom minstens een uur in de koelkast. Zodat de tofu mooi marineert
Verhit vervolgens wat olie in een koekenpan, voeg de tofublokjes toe en wacht tot ze goudbruin kleuren. Klaar
De tofublokjes zijn nu heerlijk knapperig aan de buitenkant en je kunt ze toevoegen aan elk Aziatisch gerecht.
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van onze website, deze worden altijd gebruikt. Daarnaast worden andere cookies, voor de gebruiksvriendelijkheid, gerichte advertenties of de interactie met andere websites en sociale netwerken te optimaliseren, alleen geplaatst met jouw toestemming.
Door op "Accepteren" te klikken, stem je hiermee in en geef je ons toestemming deze gegevens te delen met derden, zoals onze marketing partners. Indien je hiermee niet akkoord wil gaan, beperken wij de cookies tot de basis cookies. Meer details en alle opties kan je terugvinden bij de instellingen. Je kan deze later altijd nog wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.