
Ingrediënten
- Gekookte aardappelen: 800 g
- Gekookte biologische eieren: 8 stuks
- Saus:
- Peterselie: 1/2 bosje
- Dille: 1/2 bosje
- Boter: 30 g
- Meel: 30 g
- Groentenbouillon: 400 ml
- Creme fraîce legére: 150 g
- Matig hete mosterd: 75 g
- Ui: 1 stuk
- zout:
- Peper:
Voorbereiding
Stap 1
Hak de dille en peterselie fijn en zet apart.
Stap 2
Snijd de ui in blokjes en fruit aan in de boter. Strooi de bloem over de ui en sauteer.
Stap 3
Blus af met de groentebouillon en breng aan de kook, roer de crème fraîche erdoor en laat 2-3 minuten zachtjes koken. Voeg de dille, peterselie en mosterd toe.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte eieren bij de saus en laat 5 minuten staan.
Stap 5
Schik op het bord.