(0)

Pinda Granola Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 februari 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Granola mag niet ontbreken in je ontbijt? Voor ons ook niet. Daarom presenteren we je een nootachtige versie die je gemakkelijk zelf kunt maken. De krokante kruimels zijn heerlijk in muesli, als topping op je smoothiebowl of je kunt ze gewoon zo eten als tussendoortje.

  • Stap 1/7

    Hak de geblancheerde pindanoten grof.

  • Stap 2/7

    Meng de haver, boekweit, gemalen pinda's, zout en vanille in een kom.

  • Stap 3/7

    Smelt de kokosolie in een steelpan, meng met 4 el ahornsiroop en de pindakaas en voeg toe aan de kom.

  • Stap 4/7

    Meng alles goed en giet het in een pan.

  • Stap 5/7

    Rooster in de pan op middellaag vuur gedurende ongeveer 15 minuten, steeds goed roeren zodat er niets aanbrandt.

  • Stap 6/7

    Roer er tot slot 2 eetlepels ahornsiroop door en laat de granola volledig afkoelen.

  • Stap 7/7

    Giet vervolgens in een afsluitbare pot.

Wat anderen zeggen over Pinda Granola

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster