(0)

Chocolade kaneelwafels Automatisch vertaald

Eenvoudig 2 november 2019
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Vandaag is het wafeldag! Aan wie geef je de tweede wafel? We zouden het trouwens wel begrijpen als je ze allebei voor jezelf houdt.

1 TL Kaneel
2 EL Cacaopoeder
1 TL Koffiepoeder, hazelnoot
1 TL Zuiveringszout
10 Chocolade kaneel amandelen
30 g Kokosbloesemsuiker
150 ml Mandeldrink
50 ml Water
10 ml neutrale olie
0 nach Bedarf Bosbessen
0 nach Bedarf Ahornsiroop
0 nach Bedarf Kokosnoot chips
100 Gramm Dinkelvollkornmehl oder Teffmehl
  • Stap 1/5

    Verwarm een gecoat wafelijzer voor. Smeer eventueel wat extra olie op het ijzer met een kwastje.

  • Stap 2/5

    Meng in een grote kom alle ingrediënten voor het deeg. Zeef de bloem en het cacaopoeder in de kom. Meng het mengsel met een garde.

  • Stap 3/5

    Giet dan de helft van het beslag in het hete wafelijzer en verdeel gelijkmatig.

  • Stap 4/5

    Laat de wafels volledig bakken en maak ze voorzichtig los met een vork.

  • Stap 5/5

    Herhaal het proces voor de tweede helft van het beslag. Leg de wafels op een bord en versier met de toppings.

Wat anderen zeggen over Chocolade kaneelwafels

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster