(0)

Vegan broodje eiersalade Automatisch vertaald

Eenvoudig 11 december 2023
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
40 Min.

Deze veganistische creatie is geïnspireerd op de Japanse sandwich met ei en is gebaseerd op tofu en orzo. Orzo zijn kleine, rijstvormige noedels, ook wel bekend als kritharaki of risoni. Je kunt ze ook gemaakt van linzen- of kikkererwtenmeel vinden in onze winkel - het proberen waard!

200 g Natuurlijke tofu
70 g Orzo pasta (of risoni / khritaraki)
4 EL Veganistische mayonaise
2 TL Mosterd
0,75 TL Kurkuma (voor de kleur)
1 TL Kala Namak (voor de eiersmaak)
0,5 TL agavesiroop
2 ingelegde augurken, fijngesneden
0,5 Bund Bieslook
0,5 Gurke
  • Stap 1/5

    Dep de tofu droog en snijd in kleine, onregelmatige stukjes. Kook de orzo noedels tot ze extra zacht zijn (ongeveer 20 minuten).

  • Stap 2/5

    Meng voor de saus de veganistische mayo, mosterd, kurkuma, kala namak en agavesiroop.

  • Stap 3/5

    Roer dan de tofu, orzo, augurken en gehakte bieslook erdoor en meng goed.

  • Stap 4/5

    Verwijder eventueel de randen van de sneetjes toast. Snijd een halve komkommer in de lengte in dunne reepjes met een dunschiller en leg op de sneetjes toast.

  • Stap 5/5

    Verdeel de eiersalade over de onderkant van de toast en bedek met de bovenkant.

Wat anderen zeggen over Vegan broodje eiersalade

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster