(0)

Vegan kersentaart met noten Automatisch vertaald

Eenvoudig 11 augustus 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
45 Min.

Probeer deze vegan chocoladetaart met kersen bij je volgende baksessie.

25 g Vanillepuddingpoeder
2 EL Johannesbroodpoeder (of cacaopoeder)
120 g Meel (bijvoorbeeld teffmeel)
2 EL Kokosbloesemsuiker
4 EL gemalen amandelen
1 EL Kokosolie
0,5 TL Bakpoeder
1 TL Zuiveringszout
10 stuk Medjool dadels
15 stuk Kersen
0,5 EL Appelciderazijn
120 ml heet water
1 Spritzer Optioneel: Bittermandelaroma
  • Stap 1/8

    Week de dadels 10 minuten in heet water.

  • Stap 2/8

    Meng alle droge ingrediënten door elkaar.

  • Stap 3/8

    Pureer de dadels samen met het weekwater.

  • Stap 4/8

    Voeg de overige natte ingrediënten en de dadelpuree toe aan de droge ingrediënten en meng.

  • Stap 5/8

    Halveer de kersen en doe er tien in het beslag.

  • Stap 6/8

    Giet het beslag in een springvorm (18 cm) en strijk het glad.

  • Stap 7/8

    Leg de overgebleven kersen en extra gehakte amandelen bovenop de taart.

  • Stap 8/8

    Bak ongeveer 40-45 minuten op 170 °C (test op gaarheid).

Wat anderen zeggen over Vegan kersentaart met noten

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster