(0)

Veganistische burrito's Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 januari 2024
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Sappig, knapperig en smaakvol: ons nieuwe veganistische Mühlen gehakt in actie.

1 Pck. Veganistisch gehakt
60 ml Groentenbouillon
1 Tortilla's van tarwe- of speltmeel
150 g vegan geraspte kaas
1 Avocado
0 nach Belieben Zout & peper
0 Saft een halve citroen
3 Tomaten
1 Schuss Olijfolie
1 Saft een verse limoen
0 nach Belieben Koriander
0 nach Belieben Zout & peper
100 g Veganistische Mayo
70 g Sojayoghurt, naturel
1 middelgrote augurk
1 TL agavesiroop
0 Saft een kalk
1 middelgroot teentje knoflook
2 EL Chilisaus
0 nach Belieben Zout & peper
90 g Langkorrelige rijst
1 kleine ui, fijngesneden
1 Teentje knoflook
1,5 EL Tomatenpulp
180 ml Groentebouillon
1 Schuss Olijfolie
  • Stap 1/6

    Bereid het veganistische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg 60-70 ml groentebouillon toe tijdens het bakken voor een extra sappige consistentie.

  • Stap 2/6

    Was de langkorrelige rijst. Fruit de uien in olijfolie tot ze glazig zijn, voeg de knoflook toe en bak kort mee. Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog ca. 1 min. Voeg de rijst toe. Giet de groentebouillon en een beetje zout erbij en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3/6

    Om de saus te maken, doe je alle ingrediënten samen in een blender en mix je tot een gladde saus.

  • Stap 4/6

    Om de salsa te maken, snij je de tomaten in fijne blokjes en meng je ze met olijfolie, zout, peper, limoensap en koriander.

  • Stap 5/6

    Pureer voor de guacamole de avocado en meng met zout, peper en citroensap.

  • Stap 6/6

    Verhit een beetje olie in een pan en bak een tortilla aan elke kant, bestrooi met een beetje veganistische kaas. Vul vervolgens de tortilla, rol hem op en bak hem nogmaals aan alle kanten tot hij knapperig is, indien nodig.

Wat anderen zeggen over Veganistische burrito's

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster