(0)

Appel-gemberkoekpap Automatisch vertaald

Eenvoudig 3 januari 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Met deze pap komen de winterse gevoelens 's ochtends al naar boven.

80 g Havermout
1 EL Gepofte quinoa
1 EL Kokosnoot chips
1 Handvoll Appelstukjes met kaneel en suiker
1 TL Peperkoekkruiden
400 ml Water
1 EL Dinkelpops
1 EL Kakaonibs
1 Handvoll Bosbessen
1 EL Kokosnootschilfers
1 Banaan
  • Stap 1/4

    Breng het water in een steelpan aan de kook.

  • Stap 2/4

    Voeg de appelstukjes toe, roer de havervlokken en peperkoekkruiden erdoor en laat al roerend op laag vuur opzwellen, afhankelijk van de gewenste consistentie.

  • Stap 3/4

    Giet de pap in een grote kom. Strijk glad en laat kort afkoelen.

  • Stap 4/4

    Versier tot slot met eventuele toppings.

Wat anderen zeggen over Appel-gemberkoekpap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster