(0)

Marsepein-mousse van maanzaad Automatisch vertaald

Eenvoudig 2 juni 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
2 Uren

Voor de veganistische fijnproevers: maanzaad marsepein room dessert.

50 g Mohn
150 g Marsepein zonder toegevoegde suiker
1 TL Agar Agar
350 g Haverdrank
3 EL Erytritol
200 g Veganistische slagroom
  • Stap 1/2

    Breng de haverdrank met de marsepein en agar agar aan de kook tot alles is opgelost. Laat 1-2 minuten pruttelen en laat dan afkoelen tot lauwwarm.

  • Stap 2/2

    Spatel de slagroom erdoor, giet in kommen en zet 1-2 uur in de koelkast om op te stijven.

Wat anderen zeggen over Marsepein-mousse van maanzaad

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster