(0)

Ontbijt-Muffins Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 februari 2021
Bereidingstijd:
35 Min.
Bereidingstijd:
18 Min.

Krokante zoete ontbijtmuffins, makkelijk te maken.

70 g Data
70 g fijne gerolde haver
100 g grof gerolde haver
1 EL (Hazelnoot) Notenpuree
1 stuk Banaan
25 ml Plantaardige melk
1 TL Appelciderazijn
1 TL Bakpoeder
0 Handvoll bevroren frambozen
1 Handvoll Kakaonibs
  • Stap 1/6

    Kook eerst wat water en laat de dadels ongeveer 15 minuten weken in het hete water in een kom.

  • Stap 2/6

    Verwarm de oven op 180°C boven-/onderwarmte.

  • Stap 3/6

    Doe de grove havermout in een blender/voedingsmachine en maal het tot grof havermeel.

  • Stap 4/6

    Voeg nu de geweekte dadels (zonder het water), de banaan, de hazelnootboter, het bakpoeder en de appelciderazijn toe en meng alles tot een plakkerig deeg.

  • Stap 5/6

    Meng nu met een lepel de fijne havermout, de plantaardige melk, de frambozen en de cacaonibs erdoor.

  • Stap 6/6

    Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en bak ze ongeveer 18 minuten in de oven.

Wat anderen zeggen over Ontbijt-Muffins

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster