Blog

In ons Food Journal vind je alles wat je moet weten over eten. Wij presenteren unieke recepten die we hebben ontwikkeld in samenwerking met talloze influencers en in onze interviews krijg je nieuwe indrukken over de onderwerpen gezonde voeding en ondernemen.

🗓 04-05-2022

Waarom KoRo nu veel prijzen verlaagt

Ongeveer 600 producten zullen nu tegen een lagere prijs worden aangeboden, terwijl de prijs van ongeveer 350 producten zal stijgen. Het totale assortiment zal dus gemiddeld iets goedkoper worden. Je kunt hier lezen waarom we dit doen en hoe het past in de huidige marktsituatie, waarin veel dingen juist duurder worden.

👤 Daniel Kundt

🗓 23-11-2021

Cadeau-ideeën voor Kerstmis van KoRo

Luister nog 15 keer naar "Last Christmas" op de radio en het is weer Kerstmis! Het is dus tijd om je cadeautjes te halen - alleen niet weer chocolade en wollen sokken, zoals vorig jaar! Geen creativiteit en geen tijd zijn geen excuus. Wat je nodig hebt zijn een paar helpende kerstelfjes om een handje te helpen en de typische cadeautekorten in te ruilen voor gepersonaliseerde schatten. Mogen we je voorstellen: de perfecte KoRo-kerstcadeaus voor je geliefden!

👤 Nele Burschik

🗓 07-10-2021

De oplossing voor alle raadsels

Onze CEO Piran weet het antwoord op veel dingen. Maar hij had hulp van buitenaf nodig bij de puzzels die hij zelf maakte voor onze verzenddozen. U kunt de oplossingen hier vinden.

👤 Ansgar Dietrichs

🗓 28-05-2021

Prijsaanpassing naar boven met ca. 7,3%

Nadat wij onlangs onze prijzen met gemiddeld 5% hebben verlaagd, moeten wij onze prijzen opnieuw met 7,3% verhogen.

👤 Kosta

🗓 03-05-2021

Chocolade minidonuts

Heerlijke donuts voor alle chocoladefans!

👤 Samira Raymann

🗓 29-03-2021

Wat gebeurt er met verlopen voedsel bij KoRo?

Vraagt u zich af wat er met uw geliefde notenchampignons en gedroogde vruchten gebeurt als ze niet zo snel uitverkocht raken en de houdbaarheidsdatum nadert? Wij leggen hier uit hoe wij omgaan met de houdbaarheidsdatum en zo actief voedselverspilling tegengaan.

👤 Vero Wolf

🗓 29-03-2021

Uit Burkina Faso met liefde - unsere Bio Mangostreifen

Brooks Mango uit Burkina Faso is misschien wel de beste gedroogde mangovrucht ter wereld. Hier lees je hoe we onze producten selecteren, wat Brooks mango zo speciaal maakt en waar het vandaan komt.

👤 Jan Rein

🗓 07-01-2021

Met zoute snacks door de Veganuary

Ben je na de gezellige kerstdagen met zelfgebakken koekjes toe aan wat afwisseling - zo lekker als het was? Wij hebben vijf hartige vegan alternatieven voor je om de veganistische feestdagen te beginnen met heerlijke snacks!

👤 Hannah

🗓 21-12-2020

Heerlijke hazelnoot chocolade balletjes

Deze balletjes doen je misschien denken aan andere lekkere snacks, maar wees gerust, je kunt er met een gerust hart van snoepen.

👤 Melli

🗓 18-12-2020

Kokosnoot ballen

Deze heerlijke balletjes met een verfijnde kokossmaak doen denken aan Raffaelo. Maar gelukkig zijn deze gezonder...

👤 Katharina

🗓 02-12-2020

Bananenbrood

Er gaat niets boven een klassiek bananenbrood - met walnoten en chocoladeschilfers.

👤 Sandra

🗓 26-10-2020

Bananenbrood

Dit bananenbrood is perfect als ontbijt met wat notenboter, jam of gewoon zo.

👤 Jana

🗓 23-10-2020

Schone dadelpindaballetjes

Ben je verliefd op dadels en pinda's? Dan zijn deze balletjes echt iets voor jou.

👤 Marion

🗓 02-07-2020

Interactieve kaart

Waar gaat onze interactieve kaart over en wat kun je met behulp ervan te weten komen over onze producten? Gedetailleerde instructies vind je hier.

👤 Julia

🗓 28-04-2020

Verschillende soorten azijn

Je vindt een vergelijking van appel-, brandewijn-, kruiden- en balsamico-azijnen in dit artikel!

👤 Caroline Loße